U bevindt zich hier: Koren » ZimZaans Interkerkelijk Mannenkoor


Het ZIM is een veelgevraagd en gewaardeerd mannenkoor met op dit moment ongeveer 120 enthousiaste leden vanuit de regio: van Almere, Amsterdam, Haarlem, IJmuiden, Alkmaar, Hoorn, Monnickendam, tot Purmerend en de Zaanstreek.

  

Het koor staat sinds 1 januari 2012 onder leiding van de nationaal en internationaal bekende dirigent en organist Martin Mans.

Het ZIM doet van zich spreken en is ook na bijna 30 jaar een springlevend koor. Wij hopen nog vele jaren actief te mogen zijn met optredens in onze regio en (ver) daar buiten.

In 2013 vieren we ons 30-jarig jubileum. Dit vinden we een heel goede reden om als ZIM in het buitenland te gaan zingen en deel te nemen aan een georganiseerde concertreis naar Parijs, samen met musici en groepen waarmee onze dirigent geregeld optreedt. Zingen in de grote kathedralen in Parijs en genieten in zo'n mooie stad. Een geweldige uitdaging.

  

Iedere woensdag repeteren de leden van het ZIM met groot enthousiasme en plezier vanaf 19.30 uur in de Noorderkerk aan de Heijermansstraat te Zaandam. "Nieuwe" mannen zijn van harte welkom!

Overtuig u of de repetitie doorgaat of neem contact op met een bestuurslid / mail naar info@zimmk.nl

  

Website: www.zimmk.nl


Concerttip
zaterdag 29 juni
Ureterp
Reserveer uw kaarten

Volg Martin Mans via