U bevindt zich hier: Koren » Urker Mans FormatieUrker Mans Formatie


Martin Mans heeft een unieke formatie van 12 schitterende zangstemmen gekozen voor zijn nieuwste vocale idee de URKER MANS FORMATIE!

  

De tenoren en bassen van de URKER MANS FORMATIE hebben een jarenlange ervaring op zanggebied en beschikken over een schitterend, stoer stemgeluid.
De komende maanden studeren de zangers een programma in, wat tijdens een presentatietour, eind mei, ten gehore gebracht zal worden. Ook in de zomer zal de URKER MANS FORMATIE een tour langs vele vakantieplaatsen in het land maken. Tijdens de zomertour presenteren de zangers ook hun eerste CD.

  

De zangers treden op in de traditionele Urker dracht. De basis van hun zang ligt op Urk. Tijdens de concerten zullen ze laten horen wat die afkomst inhoudt. Stoere zang over de storm en de zee en gevoelvolle liederen vol vertrouwen staan altijd op het programma. Maar ook zullen de zangers een uitgebreid repertoire brengen van klassiekers, spirituals en populaire werken. Het beluisteren een bekijken van een concert van UMF is een ware belevenis!

  

Website: www.urkermansformatie.nl


Concerttip
woensdag 22 mei
Nunspeet
Reserveer uw kaarten

Volg Martin Mans via